Bostad i Leksand

Bostad i Leksand

Leksand, främst känt för hockey och knäckebröd, är en trivsam bostadsort oavsett hur du önskar att bo. I lägenhet, radhus eller villa. I stan, i ytterkanten av stan, på landet, vid vattnet eller i skogen. Kanske vill du bara köpa en tomt för att sedan bygga ditt drömhus? För att hitta din drömbostad kan du titta in på Boneo där du finner mängder av annonser och lätt kan hitta en mäklare som känner såväl Leksand som omkringliggande orter. Leksand har nära till många andra städer, till exempel Borlänge som är beläget fyrtiofem minuter bort med bil, och byar såsom Tällberg och Plintsberg skulle boende en bit från staden kanske passar bättre. Kanske drömmer du inte om en flytt till Dalarna utan om ett lantställe eller att öppna en butik? Även då kan kan få tips hos Boneo!

90 byar

Leksands kommun består av omkring 90 byar, många av dem med vackra omgivningar då kommunen är belägen vid Siljan och Österdalälven. Det ger dig många möjligheter till fantastiskt boende och kanske är det din ekonomi som får avgöra var du ska bo. Att bo inne i Leksand kan vara rejält mycket dyrare än att bo i någon av de mindre byarna då efterfrågan är högre. Söker du en hyreslägenhet kan väntetiden vara markant längre inne i Leksands centrum. Men oavsett var du väljer att bosätta dig i Leksand är en flytt hit väl värt det! Ett lugnare, närmare liv väntar!

Sälja före du köper?

Kanske ska du sälja en bostad i samma veva som du ska köpa en ny. Först sälja, sedan köpa men samtidigt vill du inte stå bostadslös. Via Boneo hittar du mäklare som hjälper dig att både sälja och köpa och du kan också få tips om hur du stylar din bostad inför en försäljning, tips om du behöver renovera innan försäljning och, lite senare, råd inför flytten. Att sälja och köpa bostad kan kännas som ett gigantiskt projekt, och det är det, men det finns sätt att underlätta – det finns experter som gärna hjälper till!

blacky